Ανεβάζει στροφές ο Κάνιας

Από gazzetta.gr:Ο Χοσέ Κάνιας είναι ο ποδοσφαιριστής, που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, για να βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ.
Πηγή: gazzetta.gr
Ανεβάζει στροφές ο Κάνιας

Ο μέσος από την Ανδαλουσία ακολουθεί καθημερινά πρόγραμμα προπονήσεων και σήμερα, παρότι η ομάδα είχε ρεπό, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας. Προπονήθηκε υπό την επίβλεψη του Μίροσλαβ Σναούτσνερ, όπως συνέβη και με άλλους ποδοσφαιριστές (Κάτσε, Βαρέλα) που έχουν μείνει πίσω ξεκινώντας πολύ αργά την προετοιμασία τους.

Όπως είπε και στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ο Βλάνταν Ίβιτς ενδεχομένως στη ρεβάνς της Τούμπας να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ακόμη και στην αρχική ενδεκάδα κι ο Κάνιας είναι ένας από τους παίκτες, που δεν αγωνίστηκε στην «Αμστερνταμ Αρίνα» και τώρα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Σέρβος προπονητής θα περιμένει να διαπιστώσει κι ο ίδιος, μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών, την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Κάνιας πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις του για την αποστολή της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν την Παρασκευή στο γήπεδο ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Διαβάστε ακόμη...