Μπέρδεμα με Σάμπο ...

Από novasports: Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, ο Ερικ Σάμπο αναχωρούσε από Θεσσαλονίκη για την πατρίδα του τη Σλοβακία. Το όνειρο μιας καριέρας εκτός συνόρων δεν εξελίσσεται όπως φανταζόταν και θα ήθελε ο 25χρονος μέσος.
Πηγή: novasports.gr
Μπέρδεμα με Σάμπο ...

Ο λόγος της εκεί - πλέον - παρουσίας του έχει να κάνει με μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής του. Την ίδια στιγμή όμως, μετέωρο παραμένει το ποδοσφαιρικό του μέλλον, καθώς στον ΠΑΟΚ του κ. Ιβιτς δεν υπολογίζεται, ενώ δεν προτίθεται να βρεθεί στην Μπεϊτάρ καθώς ο όρος με δυνατότητα εξαγοράς του από την ισραηλινή ομάδα τον έχει θορυβήσει.

Ηταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ρωτήθηκε από την ομάδα για το αν θα πήγαινε δανεικός στη Ρουμανία, ως αντάλλαγμα στη μετακίνηση του Βαρέλα. Ωστόσο, αποτέλεσμα δε βρέθηκε τελικώς και την ίδια στιγμή οι Ισραηλινοί απειλούν με ... κινήσεις στα αρμόδιο όργανα για την αθέτηση του προσύμφωνου που έχει την υπογραφή του Σλοβάκου. Ενα μικρό σίριαλ έχει δημιουργηθεί και όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν να είναι ανοικτά.

Διαβάστε ακόμη...