Έμεινε στο Χ ο Άγιαξ

Από inpaok.com: O Άγιαξ αντιμετώπισε τον Ηρακλή σε φιλική αναμέτρηση χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιηθούν οι βασικοί του παίκτες.
Πηγή: inpaok.com
Έμεινε στο Χ ο Άγιαξ

Ο Αίαντας έμεινε στο 1-1 με τον «γηραιό» και τον τεχνικό των Ολλανδών Πίτερ Μπός να είναι εμφανώς δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12' το σουτ του Λεοζίνιο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο 5 λεπτά αργότερα ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ζίφκοβιτς, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος. Ο Γηραιός είχε στο πρώτο ημίχρονο την κατοχή, αλλά δυσκολευόταν να φτιάξει πολλές στιγμές. Στο 45', όμως, η... εμπειρία μίλησε! Ο Λεοζίνιο έβγαλε για τον Περόνε, ο οποίος έσκαψε τον Ονάνα και έκανε το 1-1.

Στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, ο»γηραιός» είχε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί αλλά η κεφαλιά του Μπικιάρη και το σουτ του Αμαραντίδη πέρασαν λίγο άουτ. Ο Ηρακλής συνέχιζε να έχει την κατοχή, να πιέζει και να δημιουργεί αλλά οι παίκτες του δεν μπορούσαν να βρουν τον στόχο. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Ζίφκοβιτς πέρασε τον Περνίς και σούταρε αλλά ο Λάσκαρης έδιωξε σε κόρνερ.

Η ενδεκάδα του Ηρακλή: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Ιντζόγλου, Ρότας, Μοντέιρο, Δούμτσιος, Λεοζίνιο, Περόνε

Οι έντεκα του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος: Περνίς, Τσότρας, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Κυριακίδης (αρχηγός), Αγγελόπουλος, Ανδρεόπουλος, Αμαραντίδης, Καλφούτζος, Πασάς, Μπικιάρης

Η ενδεκάδα του Άγιαξ: Ονάνα, Ντε Λιγκτ, Σάνιεζ, Σαβαστάνο, Ντε Γιονγκ, Τσέρνι, Σινγκράβεν, Ζίφκοβιτς, Νούρι, Μούριτς.

Διαβάστε ακόμη...