«Είμαστε ανώτεροι από τον Ολυμπιακό, βλέπω κάτι μεγάλο φέτος»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 ο Στέφανος Σαράτσης. Ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, εξέφρασε την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τόνισε ότι βλέπει μεγάλα πράγματα φέτος για τον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
«Είμαστε ανώτεροι από τον Ολυμπιακό, βλέπω κάτι μεγάλο φέτος»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Διαφωνώ με τον κύριο Ντε Μος. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει 1-0 και θα προκριθεί. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Πολύ καλά διαβασμένος ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν κλείστηκε στο τέλος. Έδωσε διαπιστευτήρια ο Σέρβος. Μια ομάδα δεμένη, χωρίς αλχημείες, μας βγήκε ένα απίστευτο γκολ, που θα μιλάμε για πολλά χρόνια. Ο Βλάνταν διαχειρίστηκε το παιχνίδι σαν προπονητής 30χρόνων. Ποτέ τέτοια εποχή δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πώς θα κυλήσει η χρονιά. Φέτος βαδίζουμε προς την επιτυχία. Μου αρέσει πολύ οι παίκτες που ήρθαν, είναι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Όλοι πιστεύουν ότι θα η χρονιά θα πάει καλά. Υπάρχει σοβαρότητα και σχεδιασμός. Θεωρώ ότι ο κύριος Σαββίδης πλέον ξέρει τι θέλει ο ΠΑΟΚ για να πετύχει. Αν φέρει έναν μεγάλο παίκτη είναι ευχής έργον.

Η ομάδα έχει άπειρες λύσεις και θα πάει ψηλά. Η δουλειά που γίνεται από τους παράγοντες θα φανούν από το αποτελέσματα. Η ομάδα διοικητικά είναι καλύτερη από όλες τις χρονιές του Ιβάν στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει πίστη από όλους ο ΠΑΟΚ να πετύχει κάτι μεγάλο φέτος. Βλέπω μια σοβαρότητα, βλέπω στοιχεία με μεγάλη ελπίδα για φέτος. Η πλάστιγγα γέρνει από εμάς. Η ψαλίδα κλείνει. Με βάση την εικόνα του Ολυμπιακού μου δείχνει ότι είμαστε ανώτεροι. Εμείς ζητάμε να κερδίσει ο καλύτερος και να υπάρχει υγιές πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...