Δοκιμάζει ταλέντα ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Έντονο θα είναι το Ρεθυμνιώτικο στοιχείο στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο, καθώς επιλέχθηκαν 9 Ρεθυμνιωτάκια, με στόχο να δοκιμαστούν από τον Δικέφαλο Μάλιστα, πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών που θα φιλοξενήσει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τα υπόλοιπα 10 προπονητικά κέντρα του στην Ελλάδα.
Πηγή: inpaok.com
Δοκιμάζει ταλέντα ο ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη 17 έως το Σάββατο 27 Αυγούστου το κεντρικό προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ θα γεμίσει με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, από το Ρέθυμνο, την Ρόδο, την Αθήνα, την Λαμία, την Δράμα, την Καβάλα, την Κοζάνη, την Κατερίνη, την Κομοτηνή, την Θράκη, το Διδυμότειχο και το Λίντο Ηρακλείου Κρήτης.

Το Ρέθυμνο θα εκπροσωπηθεί από 9 παιδιά, ενώ όλες οι υπόλοιπες 10 πόλεις από 28. Οι Ρεθυμνιώτες που θα συμμετάσχουν είναι οι Γύπαρης Νικόλαος, Δρανδάκης Γεώργιος, Μανωλιούδης Ιωάννης και Χνάρης Γρηγόριος (γεν. 2003), ενώ για τους γεννηθέντες 2004 οι Αποστολάκης Ιωάννης, Γιαννούλης Χρήστος, Θεοδοσουλάκης Ιωάννης, Σπαντιδάκης Νικόλαος και Τσιλεδάκης Ιωσήφ.

Η ημέρα εκκίνησης των δοκιμαστικών στο προπονητικό κέντρο στην Νέα Μεσημβρίας θα είναι η Τετάρτη 17 έως και την Κυριακή 21 Αυγούστου για τα παιδιά γεννηθέντα το 2003, ενώ τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004 θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο από την Δευτέρα 22 έως και το Σάββατο 27 Αυγούστου. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των παιδιών καθώς και των συνοδών τους θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...