«Ο αποστολέας της βόμβας στον δικαστή ήθελε θύματα»

Από sdna.gr: Για την υπόθεση της αποστολής του δέματος στο δικαστή του εφετείου Πειραιά μίλησε στο ΣΠΟΡ fm ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Πηγή: sdna.gr
«Ο αποστολέας της βόμβας στον δικαστή ήθελε θύματα»

Ο έμπειρος αστυνομικός ρεπόρτερ, μίλησε στους Βασίλη Παπαθεδώρου και Άρη Ασβεστά και σημείωσε σχετικά με την υπόθεση: «Είναι ίδιος εκρηκτικός μηχανισμός με εκείνον που είχε σταλεί στην κυρία Πόγκα. Και τότε δεν είχε εκραγεί. Το γεγονός ότι ο αποστολέας ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου κίνησε τις υποψίες. Γενικότερα όλοι οι δικαστές είναι υποψιασμένοι όταν έρχονται πακέτα στα σπίτια τους».

Για το αν υπάρχει κάποιο σημάδι που να «δείχνει» τον αποστολέα σημείωσε: «Στην υπόθεση της κυρίας Πόγκα υπήρχαν αναφορές σε βάρος της για τον χειρισμό της υπόθεση των πυρήνων της φωτιάς. Δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης. Στο χώρο του indymedia ανέβηκε κείμενο που έκανε κριτική στις ποινές που είχαν δοθεί για την υπόθεση «γοργοπόταμος» σε μια αποστροφή του κειμένου επικαλείται κάποιες υποθέσεις όπως Siemens και noor 1».

Για τον δικαστικό που δέχτηκε το δέμα: «Εκτός από μέλος του δικαστηρίου για το Noor 1, έχει χειριστεί πολλές ακομη υποθέσεις. Είχε χειριστεί και την υπόθεση της κυρίας Κούνεβα σε δεύτερο βαθμό. Τότε η νυν Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου, θα έπρεπε να αποζημιωθεί από την εταιρεία που εργαζόταν. Σε δεύτερο βαθμό είχε βγει απόφαση που αναιρούσε ουσιαστικά την πρώτη. Είχε δημιουργηθεί μεγάλο θόρυβος».

Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Για τις κινήσεις της αστυνομίας: «Υπάρχει μια κινητοποίηση στην ελληνική αστυνομία. Το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη ανάληψη ευθύνης, μπορεί να σημαίνει και άλλα χτυπήματα»

Για το αν το χτύπημα ήταν για εκφοβισμό ή ο αποστολέας ήθελε θύματα: «Ήθελαν θύματα. Είναι παρόμοιος εκρηκτικός μηχανισμός με εκείνον στο αστυνομικό τμήμα της Ιτέας. Τότε είχαν πει ότι αν έσκαγε θα σκότωσε ακόμη και 14 άτομα. Τέτοια δέματα εκτός από τραύματα στο πρόσωπο μπορεί να προκαλέσουν και θύματα»

Για το αν πρόκειται για κάτι μεμονομένο: «Είναι σίγουρα κάτι που σχετίζεται με τη δράση ενόπλων ή του αντιεξουσιαστικού χώρου. Δε φαίνονται σημάδια που να δείχνουν δράση ανθρώπων του ποινικού ή του Noor 1»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...