Τι σκέφτεται για Κάνιας, Μπίσεσβαρ ενόψει Άγιαξ ο Ίβιτς

Από metrosport.gr: Ο Γιώργος Καστάνης γράφει για τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ και τη συμμετοχή των Κάνιας - Μπίσεσβαρ σε αυτόν
Πηγή: metrosport.gr
Τι σκέφτεται για Κάνιας, Μπίσεσβαρ ενόψει Άγιαξ ο Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ιβιτς μετά το τέλος του αγώνα στην Ολλανδία, μεταξύ των άλλων υποστήριξε πως περιμένει να ενσωματωθούν στην ομάδα του δύο- τρείς ακόμη παίκτες εν όψει του αγώνα ρεβάνς της Τούμπας.

Δεν τους κατονόμασε, ήταν όμως ηλίου φαεινότερο πως εννοούσε τον Ισπανό μέσο Χοσέ Κάνιας, τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και προφανώς τον Φακούντο Περέιρα, τον οποίο δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή στο πρώτο παιχνίδι.

Από τους τρείς, μόνο ο Μπίσεσβαρ ακολούθησε την αποστολή στο Άμστερνταμ και φυσικά έχει πολλές προοπτικές σε λιγότερο από μία εβδομάδα να ξεκινήσει στο ματς. Για τον Κάνιας, είναι βέβαιο πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θα σταθμίσουν όλες τις παραμέτρους πριν λάβουν την τελική τους απόφαση ενώ για τον Περέιρα, μένει να διαπιστωθεί στην πράξη αυτό που έλεγε ο Ιβιτς στην συνέντευξη τύπου. Η ουσία είναι πως ο Σέρβος κόουτς έχει πολύ αξιόπιστες επιλογές για την ενδεκάδα και την αποστολή.

Στο διάστημα που ακολουθεί, πρόθεσή του είναι να διαχειριστεί σωστά το έμψυχο υλικό για να πάρει από τον κάθε έναν ποδοσφαιριστή το μάξιμουμ της απόδοσης, σε έναν αγώνα όπου κακά τα ψέματα ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί επί του ισχυρού αντιπάλου του.

Διαβάστε ακόμη...