Το... τρελό παράπονο του Τζάλμα για το γκολ του και τον Ιμπραίμοβιτς!

Από metrosport.gr: Πολλές φιλοφρονήσεις άκουσε ο Τζάλμα Κάμπος μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άγιαξ
Πηγή: metrosport.gr
Το... τρελό παράπονο του Τζάλμα για το γκολ του και τον Ιμπραίμοβιτς!

Απίστευτος Τζάλμα Κάμπος! Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία παρά το γεγονός ότι ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αποστολής πριν από την αναχώρηση της ομάδας από την Ολλανδία, διατήρησε χαμηλό προφίλ και δεν είχε κανένα «τουπέ».

Ο Τζάλμα άκουσε τις φιλοφρονήσεις στα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν και όταν ρωτήθηκε για το γκολ που πέτυχε είπε το αμίμητο: «Αν αυτό το γκολ το έβαζε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, θα παραμιλούσε όλη η Ευρώπη».

Έλεγε όμως με νόημα και κάτι ακόμη στους συνομιλητές του: «Από την θέση που βρισκόμουν είδα εστία και έκανα το σουτ για να πετύχω το γκολ. Με βοήθησε και η τύχη για να μπει η μπάλα στα δίχτυα».

Ακόμη και στα «πειράγματα» που δεχόταν για την γκολάρα, απαντούσε με απαράμιλλο χιούμορ που αποδεικνύει πως ο άνθρωπος είναι «έξω καρδιά»: «Δεν σημάδεψα τα... macdonalds που βρίσκονται έξω από το γήπεδο, ήθελα να στείλω την μπάλα στην εστία».

Ο Τζάλμα Κάμπος ήταν παρέα με τον Λέο Μάτος και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και όντως οι τρείς δείχνουν πραγματικά αχώριστοι εκτός γηπέδου. Δεδομένο είναι πως περιμένουν και τον αγώνα ρεβάνς και κυρίως την προσέλευση του κόσμου στην Τούμπα σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...