«Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Metropolis 95.5 μίλησε ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από τη θητεία του στο Δικέφαλο και τις προ εξαετίας αναμετρήσεις με τον Άγιαξ καταθέτοντας την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στον «Αίαντα».
Πηγή: metrosport.gr
«Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά:

Για το τι θυμάται από το προ εξαετίας 3-3 με τον Άγιαξ: «Παρ' όλο που έχω θετικές αναμνήσεις από το παιχνίδι ως παιχνίδι μου άφησε πικρία διότι δεν καταφέραμε να περάσουμε».

Για το προχθεσινό ματς με τον Άγιαξ: «Γνωρίζω για το 1-1 που έφερε ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα που δημιουργεί προσδοκίες και αισιοδοξία για το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα».

Για τον Ίβιτς: «Μου αρέσει που ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί τους παλιούς του παίκτες σε άλλες θέσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Γκαρσία που είναι προπονητής στην Κ17. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και από τον Ίβιτς και από τον Γκαρσία».

Για τον Κρέσπο: «Είναι ένας εργατικός παίκτης. Δουλεύει σκληρά και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Πρέπει πρώτα, όμως, να προσαρμοστεί και να γνωρίζει πως είναι σε μια μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες στην Ευρώπη».

Για τον Κάνιας: «Και αυτός είναι ένας καλός παίκτης και θα τα πάει καλά στον ΠΑΟΚ. Έπαιξα αντίπαλός του και ξέρω πώς είναι σαν παίκτης».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης: «Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και διατηρώ επαφές μαζί τους. Κάποια μέρα θα γυρίσω σίγουρα. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω για διακοπές ή ως ποδοσφαιριστής, πάντως θα ξαναγυρίσω».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...