Η ξεκούραση των πολεμιστών

Από inpaok.com: Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες (27/7) μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη μετά το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ την περασμένη Τρίτη (26/7) που έληξε ισόπαλο 1-1 αλλά το απόγευμα η ομάδα είχε προπόνηση στην Τούμπα!
Πηγή: inpaok.com
Η ξεκούραση των πολεμιστών

Σήμερα (28/7) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό για να πάρουν ανάσες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή (29/7) στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ στην Τούμπα την προσεχή Τετάρτη (3/8).

Παρά το επίπονο ταξίδι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είχαν ρεπό χθες, αλλά το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους ήταν βασικοί στη μάχη της Άμστερνταμ Αρίνα (συν τον Τζιόλη) με πισίνα και ποδήλατο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace», ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν στην Τούμπα για κανονική προπόνηση που είχε ασκήσεις κυκλοφορίας, κατοχής, τεχνικής και τελειώματα.

Το ιατρικό δελτίο είναι σχεδόν άδειο καθώς οι Τζαβέλλας,Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Χαρίσης, Σάκχοφ δέχτηκαν χτυπήματα στο ματς με τον Άγιαξ, αλλά δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Εργκούς Κάτσε ακολούθησε την προπόνηση, ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.

Διαβάστε ακόμη...