Βίτορ: «Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί»

Από novasports.gr :Ο Μιγκέλ Βίτορ δήλωσε στην κάμερα του Novasports και τον Γιάννη Φάκαρο ότι ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί για την πρόκριση στα πλέι - οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το 0-0 του «Γ. Καραϊσκάκης».
Πηγή: novasports.gr
Βίτορ: «Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί»

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της Χάποελ Μπερ Σεβά και πρώην μπακ του ΠΑΟΚ:

Για το αποτέλεσμα: «Ξέραμε τις ικανότητές μας, είχαμε το όνειρο για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, πιο έμπειρος σε τέτοια ματς, αλλά περιμέναμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ευτυχώς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, δεν δεχτήκαμε γκολ και όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση».

Για τους τρεις στόπερ: «Μας βοήθησε το σύστημα με τους τρεις στόπερ, μελετήσαμε τον Ολυμπιακό και ο κόουτς ένιωσε ότι αυτό ήταν το καλύτερο σύστημα για να παίξουμε. Κάναμε ό, τι μας ζήτησε ο κόουτς και το αποτέλεσμα ήταν καλό για μας».

Για τη ρεβάνς: «Ξέρουμε ότι ακόμα ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, αλλά όπως ήρθαμε εδώ με όνειρο για καλό αποτέλεσμα, μπροστά στους οπαδούς μας έχουμε το όνειρο για την πρόκριση. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε».

Για το Άγιαξ - ΠΑΟΚ: «Είδα λίγο τον ΠΑΟΚ, είχε καλό αποτέλεσμα, έχει καλές πιθανότητες στην Τούμπα, του εύχομαι τα καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη...