Σύσκεψη Ιβάν με επιτελείς του

Από metrosport.gr: Σειρά επαφών με στελέχη της ομάδας είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, πριν από την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Άγιαξ
Πηγή: metrosport.gr
Σύσκεψη Ιβάν με επιτελείς του

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ταξίδεψε με προορισμό το Άμστερνταμ όπως σας είχαμε προϊδεάσει στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» και μάλιστα συνοδεύονταν από τους δύο γιούς του, τον Γιώργο και τον Νίκο.

Μάλιστα πριν από το ταξίδι τους, ο Γιώργος Σαββίδης έκανε μία σχετική ανάρτηση στο instagram με μια φωτογραφία από το εσωτερικό του αεροπλάνου με το οποίο ταξίδεψαν.

Η άφιξη του μεγαλομετόχου και των δύο γιών του στη Ολλανδική πόλη, συνδυάστηκε εκτός από την παρακολούθηση του χθεσινού αγώνα και με μία σειρά από επαφών που είχε με στελέχη της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο Σαββίδης είχε ζητήσει να γίνει μία σύσκεψη για να ενημερωθεί για βασικά θέματα και παράλληλα να δώσει κατευθύνσεις για τις επόμενες ενέργειες που θα γίνουν.

Ο Σαββίδης ενημερώθηκε για την κατάσταση της ομάδας και όλων των παικτών που βρίσκονται στην αποστολή, είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Ιβιτς και με όλους τους διοικητικούς εκπροσώπους της ομάδας.

Το βράδυ παρακολούθησε το παιχνίδι με ιδιαίτερη αγωνία που ήταν αποτυπωμένη από τα πρώτα λεπτά στο πρόσωπό του.

Διαβάστε ακόμη...