Σε ποιά ομάδα του εξωτερικού καταλήγει ως δανεικός ο Χατζηισαίας

Από metrosport.gr: Το ενδεχόμενο δανεισμού του Δημήτρη Χατζηισαΐα είναι το πλέον πιθανό για τον αμυντικό του Δικεφάλου και το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο
Πηγή: metrosport.gr
Σε ποιά ομάδα του εξωτερικού καταλήγει ως δανεικός ο Χατζηισαίας

Εκτός αγωνιστικών πλάνων του Βλάνταν Ιβιτς βρίσκεται ο Δημήτρης Χατζηισαίας ενώ το τελευταίο διάστημα έγιναν συζητήσεις του Λούμπος Μίχελ με τον ικανό αμυντικό και τον ατζέντη του, για το ενδεχόμενο μετακίνησής του σε άλλη ομάδα με την μορφή δανεισμού.

Θυμίζουμε πως ο Χατζηισαίας είχε αρνηθεί να μετακινηθεί ως δανεικός στην Στεάουα Βουκουρεστίου, όμως τελικά η απόκτηση του Βαρέλα προχώρησε όπως είναι γνωστό.

Χθεσινές πληροφορίες της «Μ» ανέφεραν πως για τον Χατζηισαία έχει εκφράσει πολύ έντονο ενδιαφέρον η διοίκηση της Ιταλικής Μπολόνια.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν είχαν επιβεβαιωθεί από τον ΠΑΟΚ (εξαιτίας του αγώνα ήταν πολύ δύσκολο) αλλά και από τον παίκτη, το πιο πιθανό είναι ο 23χρονος αμυντικός θα μετακομίσει στην Μπολόνια και το Ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι εξελίξεις για τον Χατζηισαία αναμένεται να δρομολογηθούν αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και λογικά ικανοποιεί τον νεαρό άσο που μπορεί να ανεβάσει τις μετοχές του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Χατζη» θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στην Ιταλική ομάδα..

Διαβάστε ακόμη...