Έφυγε ο Σάμπο

Από inpaok.com: Όλον αυτό τον καιρό που δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας καθώς «κόπηκε» από τον Βλάνταν Ίβιτς, ο Έρικ Σάμπο έκανε προπονήσεις στην Τούμπα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», που δεν υπολογίζονται.
Πηγή: inpaok.com
Έφυγε ο Σάμπο

Ωστόσο από την Τρίτη το απόγευμα ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής, έχει φύγει από την Θεσσαλονίκη και πέταξε για την πατρίδα του.

Ο Έρικ Σάμπο, αναμένεται να παραμείνει εκεί για αρκετό καιρό, καθώς στις 29 του Ιουλίου, παντρεύεται με την σύντροφο του και στη συνέχεια δεν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει, μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον της καριέρας του.

Θυμίζουμε ότι τα πράγματα είναι μπερδεμένα για αυτόν από τη στιγμή που έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, το οποίο δεν τήρησε.

Πρέπει να σημειωθεί, πως μπορεί στο Ισραήλ, να υποστηρίζουν ότι η Μπεϊτάρ θα προσφύγει στην UEFA, ωστόσο σύμφωνα με τους κανονισμούς, πιο πολλές πιθανότητες για να κερδίζει κάτι από την προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αυτός θα είναι ο ΠΑΟΚ που έχει συμβόλαιο με τον παίκτη, παρά η ομάδα από τα Ιεροσόλυμα, η οποία δεν έχει κανονικό συμβόλαιο με τον νεαρό μέσο, ούτε οικονομική συναλλαγή.

Διαβάστε ακόμη...