«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιορίσει το passing game του Άγιαξ» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης και σχολίασε το τακτικό κομμάτι της χθεσινοβραδινής μάχης ανάμεσα σε Άγιαξ και ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιορίσει το passing game του Άγιαξ» (audio)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άγιαξ: «Ήταν πολύ καλός στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ, βγήκε ψηλά και δεν άφησε να φτάσει η μπάλα στην περιοχή του. Αμυντικά ήταν πολύ καλά. Αυτό που πρέπει να βελτιώσει είναι η κατοχή της μπάλας. Πρέπει να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Το γρήγορο passing game θα δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να αφήσει τον Άγιαξ να αλλάζει τόσο γρήγορα την μπάλα».

Τι πρέπει να γίνει στη ρεβάνς για να έρθει η πρόκριση: «Αυτά τα παιχνίδια είναι υπομονής και ψυχραιμίας. Θα πρέπει πρώτα να δεις τα θετικά και τα αρνητικά του αντιπάλου για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να προκριθείς».

Για τον Τζάλμα: «Ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε πολύ στον Ροντρίγκες και τον Τζάλμα, που είναι γρήγοροι από τα πλάγια. Πιστεύω ότι και ο Κλάους θα βρει τη φόρμα του. Νομίζω θα είναι μεγάλη μεταγραφή ο Τζάλμα. Έχω ένσταση για τον Σάκχοφ, γιατί κινήθηκε σε ρηχά νερά. Με προβληματίζει».

Για την άμυνα: «Ο Τζαβέλλας ήταν πολύ καλός και δημιούργησε προβλήματα στους αμυντικούς του Άγιαξ. Η εμπειρία του στο να κρατάει μακριά τους επιθετικούς των Ολλανδών».

Ακούστε τα όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...