ΠΑΟΚ … made in USA!

Από inpaok.com: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αφού το απόγευμα της Τρίτης (26/7), η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάριλ Μπράιαντ, του combo guard που θα μπορεί να καλύψει τις θέσεις "1" και "2".
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚ … made in USA!

Ο Μπράιαντ έγινε, έτσι, ο τέταρτος Αμερικανός που αποκτά ο Δικέφαλος στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφού προηγήθηκαν οι Μπράντον Τέιλορ, Κιθ Κλάντον και Τζόρνταν Σάιμπερτ, κάτι που σημαίνει, ότι η ομάδα της σεζόν 2016-17 θα έχει πολύ έντονο το αμερικανικό στοιχείο.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πριν δύο χρόνια, την σεζόν 2014-2015, όταν οι "ασπρόμαυροι" είχαν αποκτήσει τους Μαρκ Κάρτερ, Τζούλιαν Βον, Κέβιν Λάνγκφορντ και Τζέικ Όντουμ, χτίζοντας μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, η οποία κατέκτησε την 3η θέση της Basket League, επικρατώντας του Άρη, στους μικρούς τελικούς.

Η περασμένη χρονιά, ξεκίνησε για τον Δικέφαλο, χωρίς την προσθήκη κάποιου παίκτη από τις ΗΠΑ, αφού ο Ουίλιαμ Χάτσερ αποκτήθηκε με το που άρχισε το πρωτάθλημα, ενώ πολύ αργότερα -περίπου δύο μήνες πριν το τέλος του- ανακοινώθηκε και δεύτερος Αμερικανός, ο Κιθ Κλάντον, ο οποίος θα αγωνίζεται και του χρόνου με τα ασπρόμαυρα.

Φέτος, οι επιτελείς της ομάδας έθεσαν ως στόχο την δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής σε όλα τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, που να παίζει γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ και να μπορεί να αιφνιδιάζει τους αντιπάλους της. Η απόκτηση των τεσσάρων Αμερικανών έγινε σε αυτή την κατεύθυνση και μένει πια να αποδειχθούν όλα στο παρκέ.

Διαβάστε ακόμη...