«Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός και πειθαρχημένος» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης και αναφέρθηκε στο προβάδισμα πρόκρισης του «Δικεφάλου» απέναντι στον Άγιαξ, μετά την ισοπαλία στην Ολλανδία.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός και πειθαρχημένος» (audio)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Είδα έναν ΠΑΟΚ πολύ σοβαρό και πειθαρχημένο. Διάβασα καλά το παιχνίδι ο Ίβιτς. Δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Είδα ότι η αμυντική γραμμή ήταν πολύ καλή. Ήταν πειθαρχημένη ομάδα που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Πήρε την ισοπαλία και σκόραρε. Αυτό θα παίξει ρόλο στη ρεβάνς».

Για το ποιους ξεχώρισε: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, όταν παίρνεις καλό αποτέλεσμα με τον Άγιαξ, όλοι προφανώς ήταν καλοί. Ξεχώρισε ο Τζάλμα γιατί έβαλε το γκολ που δίνει το προβάδισμα. Ήταν εξαιρετική η αμυντική γραμμή, γιατί έκανε λίγες ευκαιρίες ο Άγιαξ και αυτό σημαίνει ότι έγινε καλή δουλειά. Διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι ο Ίβιτς».

Για την υπόθεση πρόκριση: «Έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν πρέπει να εφησυχαστεί γιατί με ένα γκολ θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. ».

Για το μέλλον του: «Είμαι σε συζητήσεις και σιγά σιγά πρέπει να καταλήξω κάπου, γιατί περνάνε και οι ημέρες».

Ακούστε τα όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...