Ολλανδικά ΜΜΕ «Ο Ντόλμπεργκ έσωσε τη γκάφα του Σίλεσεν»

Από sdna.gr: Στην άστοχη έξοδο του Σίλεσεν και στο γκολ του Ντόλμπεργκ που... διόρθωσε το «λάθος» του συμπαίκτη του στέκονται τα ολλανδικά ΜΜΕ μετά την ισοπαλία του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Ολλανδικά ΜΜΕ «Ο Ντόλμπεργκ έσωσε τη γκάφα του Σίλεσεν»

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει «όρθιος» από το Άμστερνταμ με το γκολ.... ποίημα του Τζαλμά Κάμπος, έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση και πλέον μαζί με τους οπαδούς του στην καυτή Τούμπα θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα ολλανδικά ΜΜΕ, όπως ήταν αναμενόμενο, στάθηκαν στο γκολ του Ντόλμπεργκ, που βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του και σημείωναν πως o 18χρονος επιθετικός «έσωσε» την γκέλα του Σίλεσεν.

Football-oranje.com: «Ο Ντόλμπεργκ έσωσε τη γκάφα του Σίλεσεν» έγραψε η ολλανδική ιστοσελίδα, που κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος του Σίλεσεν στο γκολ του ΠΑΟΚ». Κλείνοντας αναφέρουν ότι ο Άγιαξ θέλει οπωσδήποτε να σκοράρει αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση ζωντανές.

Η ιστοσελίδα Voetbalzone.nl υπογραμμίζει ότι: «Ο Ντόλμπεργκ δίνει ελπίδα στον Άγιαξ μετά τη γκάφα του Σίλεσεν» και σημειώνει ακόμα ότι ότι ο Άγιαξ έκανε καλό παιχνίδι, αλλά απλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Στον πρώτο γύρο του τρίτου προκριματικού Champions League ο Άγιαξ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ στο ντεμπούτο του κατάφερε να σκοράρει σε ένα κακό βράδυ για τον Σίλεσεν», σημειώνει η ιστοσελίδα voetbalprimeur.nl

Όσον αφορά στην ιστοσελίδα soccernews.nl γράφει ότι: «υπάρχει πλέον σοβαρός φόβος για ακόμα μία χρονιά χωρίς Champions League» και στέκεται στο γκολ του Σίλεσεν!

Διαβάστε ακόμη...