«Ο Μίλικ είναι παίκτης μας και θα παίξει στην Τούμπα»

Από metropsort.gr: Ο προπονητής του Άγιαξ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Αρκάντιους Μίλικ θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό της Τούμπας
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Μίλικ είναι παίκτης μας και θα παίξει στην Τούμπα»

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αρκάντιους Μίλικ να αποχωρεί από τον Άγιαξ προκειμένου να πάρει μεταγραφή στη Νάπολι, ο προπονητής του Άγιαξ, Πίτερ Μπος, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου, ότι ο Πολωνός στράικερ είναι παίκτης της ομάδας και θα παίξει στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα και τον επαναληπτικό: «Εκεί μας περιμένει ένα καυτό παιχνίδι που περιμένουμε να κερδίσουμε. Δεν με ενδιαφέρει αν θα έχουμε κατοχή στον επαναληπτικό. Η κατοχή δεν παίζει ρόλο. Μπορείς να μην έχεις κατοχή αλλά να παίζεις καλύτερα".

Για το αν ένας αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ, μετά την περσινή απώλεια της ομάδας του θα είναι καταστροφικός και αν αυτό τους πιέσει ψυχολογικά ενόψει του αγώνα της Τούμπας: «Πίεση υπάρχει πάντα γιατί θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Δεν είναι το απόλυτο αρνητικό αποτέλεσμα αλλά είναι θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ και όχι για εμάς. Για μένα το θετικό αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ δεν είδα κάτι διαφορετικό από αυτό που περίμενα να δω. Εμείς στα πρώτα τριάντα λεπτά ήμασταν καλοί, όμως μετά το 0-1 δεχθήκαμε το γκολ και θα μπορούσε η ομάδα μου να είχε δεχθεί και δεύτερο γκολ αλλά τελικά φτάσαμε στην ισοφάριση. Απλά εμείς δεν πήγαμε τόσο άσχημα και αντιδράσαμε σωστά σε αρκετές περιπτώσεις».

Για το αν υπολογίζει στον Μίλικ: «Σίγουρα θα έρθει μαζί μας την άλλη εβδομάδα, είναι παίκτης μας ακόμη και τον υπολογίζω. Το αν θα παίξει θα το δούμε, αλλά ως προπονητής του Αγιαξ, σημειώνω ότι τον υπολογίζω. Σε περίπτωση που φύγει, σίγουρα θα αντικατασταθεί αλλά δεν μπορώ εγώ να σας πω εγώ ποιος θα είναι. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει φύγει ο παίκτης για την Νάπολι αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Για την εμφάνιση του Ντόλμπεργκ: «Το παιδί έχει ταλέντο και το είδατε, να περιμένετε πολλά από αυτόν».

Διαβάστε ακόμη...