Βόμβες Μαζαράκου-Τρομπούκη για «πυραμίδα» και «σύστημα ΕΠΟ»!

Από sdna.gr: Απίστευτες καταγγελίες στο Διαιτητικό Δικαστήριο από τον παρατηρητή διαιτησίας, Ηλ.Μαζαράκο και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας, Θ.Τρομπούκη, για την "πυραμίδα" και τις πρακτικές της διοίκησης Γκιρτζίκη!
Πηγή: sdna.gr
Βόμβες Μαζαράκου-Τρομπούκη για «πυραμίδα» και «σύστημα ΕΠΟ»!

Εκδικάστηκε την Τρίτη 26/7 στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, Ηλία Μαζαράκου, κατά της απόφασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ να τον διαγράψουν από τα μητρώα τους, επειδή... τόλμησε και κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα για την περίφημη υπόθεση της οικονομικής «πυραμίδας» στη διαιτησία και επειδή βγήκε στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ να μιλήσει για αυτήν!

Ο Ηλίας Μαζαράκος άστραψε και βρόντηξε με τα όσα είπε ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου και προχώρησε σε βαρύτατες καταγγελίες. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αρτινός πρώην διαιτητής, κατήγγειλε ότι η διαγραφή του είχε στόχο να σταλεί μήνυμα σε άλλους για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό σε ό,τι αφορά την υπόθεση της «πυραμίδας» που ερευνάται από την ποινική δικαιοσύνη:

«Μου επέβαλαν την βαρύτερη ποινή, στην ουσία με εξόντωσαν, γιατί προφανώς πίστευαν ότι έτσι θα φιμώσουν εμένα και επιπλέον δεν θα μιλούσε και κανένας άλλος για την υπόθεση της πυραμίδας στη διαιτησία. Υπάρχει όμως έρευνα σε εξέλιξη γι' αυτήν την υπόθεση και τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Αυτό που έκανα ήταν να παραθέσω μία σειρά από γεγονότα που γνώριζα για την πυραμίδα. Και μίλησα γιατί στην συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει χρήμα και έγιναν πολλές συναλλαγές. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δεν έκανα καμία κριτική και η απόφαση τους ήταν να με εξαφανίσουν από παντού».

Ακολούθησε το SDNA στο Facebook και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Όταν ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου έθεσε το θέμα του κατά πόσο προχωράει η έρευνα σε επίπεδο ποινικής δικαιοσύνης, ο Ηλίας Μαζαράκος τόνισε:

«Από δική μου κατάθεση ξεκίνησε η έρευνα και πιστεύω ότι θα προχωρήσει, έστω και αργά. Έχω δώσει καταθέσεις και στον αθλητικό και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα».
«Μας κυνηγάνε επειδή είμαστε με την αντιπολίτευση»!

Ως μάρτυρας για την υπόθεση Μαζαράκου στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατέθεσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Ο Μαζαράκος είναι ένας δικός μου άνθρωπος, υπό την έννοια ότι προσφέρει δουλειά στην Ένωσή μας στον χώρο της διαιτησίας. Προφανώς και είναι το θύμα μέσα σε ένα σκηνικό γενικότερου αναβρασμού στις Ενώσεις. Αδίκως τον κυνηγάνε και αδίκως τον διέγραψαν».

Παράλληλα, σε δηλώσεις του, ο κ. Τρομπούκης, κατήγγειλε ευθέως πως η στοχοποίηση του Μαζαράκου και της ΕΠΣ Άρτας, εκπορεύεται από τη διοίκηση της ΕΠΟ, επειδή ο ίδιος ανήκει στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης. Εξέφρασε, εξάλλου, την άποψη, ότι πολύ σύντομα τα πράγματα στην ομοσπονδία θα αλλάξουν.

«Αυτό συμβαίνει, δυστυχώς αυτά έχει ένας πόλεμος. Και τον Μαζαράκο και εμάς ως Ένωση όπου μας βρούνε, μας κυνηγάνε. Εμείς όμως δεν υποκύπτουμε, εμείς είμαστε εδώ παρόντες και πιστεύω ότι σύντομα πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο θα βρει το δρόμο του».

*Εκτός από την παραπάνω υπόθεση, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε και η προσφυγή 52 Σωματείων της ΕΠΣ Χαλκιδικής, κατά της απόφασης της Ένωσής τους, να μην τους επιτρέψει να κάνουν μεταγραφές επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια κατά της «συστημικής» διοίκησης Βούλγαρη. Αναμένεται η απόφαση.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...