Ο Μπέργκαμπ ξανά στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Ο ΠΑΟΚ βρίσκει ξανά στο δρόμο του, τον «ιπτάμενο Ολλανδός, Ντένις Μπέργκαμπ. Δεκαεννιά χρόνια μετά το «Χάιμπουρι».
Πηγή: gazzetta.gr
Ο Μπέργκαμπ ξανά στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Ο Ντένις Μπέργκαμπ έχει επιστρέψει στο Αμστερνταμ, εδώ και λίγα χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με την προπονητική και ανήκει στο προπονητικό τιμ του Άγιαξ και του Πέτερ Μποσζ.

Με μια διαφορά; Δεν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είναι κάτι που ο «ιπτάμενος Ολλανδός» το ζήτησε από τον Μποσζ και παρότι είναι δηλωμένος ως βοηθός του (άλλωστε ο Μπέργκαμπ παραμένει στο προπονητικό τιμ ανεξαιρέτου προπονητή) δεν θα βρίσκεται δίπλα του στα επίσημα παιχνίδια.

«Το σέβομαι απόλυτα», δηλώνει ο προπονητής του Άγιαξ, με τον Μπέργκαμπ να έχει αναλάβει την εκγύμναση και την μεθοδολογία στο επιθετικό -ποιο άλλο άλλωστε θα έπαιρνε- κομμάτι της ομάδας. Παράλληλα είναι επιφορτισμένος με την προώθηση ταλέντων από τις ακαδημίες προς την πρώτη ομάδα.

Για τον ΠΑΟΚ στο άκουσμα του ονόματος του Ντένις Μπέργκαμπ ξυπνάνε ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς ο Ολλανδός πρώην επιθετικός ήταν στο ρόστερ της Άρσεναλ, μάλιστα σκόραρε το γκολ των «κανονιέρηδων», όταν πριν από 19 χρόνια ο «Δικέφαλος» έγραψε το «Επος του Χάιμπουρι».

Διαβάστε ακόμη...