«Ο ΠΑΟΚ μπορεί, όπως η Πορτογαλία στο Euro»

Από sport-fm.gr: Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείσει τον Άγιαξ και να προκριθεί εκείνος στα πλέι οφ του Champions League εμφανίστηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Πηγή: sport-fm.gr
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί, όπως η Πορτογαλία στο Euro»

Ο παλαίμαχος στόπερ του «Δικεφάλου του Βορρά» και νυν ατζέντης εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να πετύχει ως προπονητής και περιμένει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα στον επαναληπτικό στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο

Για τον εαυτό του που πλέον δεν παίζει ποδόσφαιρο: «Λίγο, ναι, είναι δύσκολο για εμένα που είμαι εκτός από το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπώ».

Για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ πριν από έξι χρόνια: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό με την ομάδα, όμως αποκλειστήκαμε παρότι δεν χάσαμε. Αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα, όμως δεν τα καταφέραμε και μείναμε εκτός με δύο ισοπαλίες».

Για την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της ομάδας: «Σίγουρα είναι δύσκολο το έργο του, αλλά πιστεύω ότι ο Βλάνταν έχει κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Είμαι χαρούμενος για εκείνον και η ομάδα του έδωσε τρία χρόνια συμβόλαιο, κάτι που δείχνει πως τον πιστεύει. Τώρα είναι ένας μεγάλος αγώνας για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο για εκείνον, αλλά για όλο τον κόσμο».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Πιστεύω πως ναι, επειδή ο ΠΑΟΚ έχει πάρει καλούς παίκτες και κάνει καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο, όμως όλα γίνονται. Για παράδειγμα κανείς δεν περίμενε την Πορτογαλία να κερδίσει το Euro 2016. Το ποδόσφαιρο ομορφαίνει με τις εκπλήξεις. Είναι σημαντικό να σκοράρει ή έστω να πάει στη Θεσσαλονίκη με 0-0. Πρέπει να κάνει καλό ματς και να βάλει ένα γκολ σήμερα».

Για τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά» εν όψει του επαναληπτικού στην Τούμπα: «Είναι πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ η παρουσία του κόσμου. Πριν από τρία χρόνια έζησα την Τούμπα και είναι μια έδρα που σου δίνει ώθηση».

Για τη δουλειά που έπρεπε να κάνει ο πρώην συμπαίκτης του: «Πιστεύω ότι ο Βλάνταν αυτό το μήνα, στην προετοιμασία, έκανε καλή δουλειά. Και στο γήπεδο και στο μυαλό. Αυτό κάνει ο προπονητής κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Περιμένω να δω τους παίκτες να είναι έτοιμοι, επειδή πρόκειται για έναν μεγάλο στόχο και θα είναι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για το αν μπορεί να πετύχει ο Σέρβος τεχνικός: «Πιστεύω πως ναι, επειδή βλέπω ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είναι μία καινούργια αρχή με τον Βλάνταν. Είναι μία μεγάλη ομάδα και μία μεγάλη πρόκληση για εκείνον να τα καταφέρει. Βλέπω ότι ο Βλάνταν έχει πολλά να δώσει».

Για το αν θα πάει στην Τούμπα: «Δεν ξέρω, επειδή τώρα ασχολούμαι με κάτι καινούργιο και έχω να πάω Ιταλία κάποιους παίκτες. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω».

Για τη νέα του προσπάθεια ως μάνατζερ: «Μέχρι στιγμής είναι καλά, μου αρέσει. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά η ζωή είναι δύσκολη. Μου αρέσει η καινούργια μου ενασχόληση, να βλέπω νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και να κάνουμε κάτι μαζί τους».

Διαβάστε ακόμη...