«Δεν ξεχνιούνται παιχνίδια σαν αυτό με την Αϊντχόφεν!»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιασεμάκης Γιασεμή και αναφέρθηκε στα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν, όταν και είχε σκοράρει, ενώ έκανε και το σχόλιό του για την εικόνα του «Δικεφάλου» στην προετοιμασία και τα φιλικά.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν ξεχνιούνται παιχνίδια σαν αυτό με την Αϊντχόφεν!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιασεμάκης Γιασεμή:

Αν θυμάται τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν: «Δεν ξεχνιούνται εύκολα τέτοια παιχνίδια. Ήμασταν στον τρίτο γύρο του UEFA, ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίζαμε με την Αϊντχόφεν. Ο ΠΑΟΚ είχε παίξει και την προηγούμενη χρονιά, εγώ δεν ήμουν στην ομάδα τότε, είχε χάσει και αποκλείστηκε. Ήταν ένα παιχνίδι στην Τούμπα, ήταν αμφίρροπο. Παίξαμε πολύ καλά. Για μένα ήταν διπλή χαρά, γιατί εκτός από τη νίκη, πέτυχα και δύο γκολ. Σίγουρα τέτοια μεγάλα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους μένουν, δεν ξεχνιούνται εύκολα».

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές που έχουν γίνει: «Παρακολουθώ από τα Μέσα Ενημέρωσης την προετοιμασία του ΠΑΟΚ και τα φιλικά, δεν είμαι στη Θεσσαλονίκη για να τα ξέρω πιο καλά. Όσο μπορώ παρακολουθώ. Πιστεύω ότι γίνεται μια καλή δουλειά, σε χαμηλούς τόνους. Βλέπω ότι έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές, ελπίζουμε αυτή η κατασκοπία και το σκάουτινγκ που γίνεται να μας βγει, ώστε οι παίκτες που έρχονται στον ΠΑΟΚ να προσφέρουν τα αναμενόμενα, για τους ανθρώπους που τους έχουν επιλέξει».

 

Διαβάστε ακόμη...