Μπαρτσελόνα: αναμένεται... κίνηση για τον Λούκας

Από sdna.gr: Ο Λούκας Πέρεθ παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και είναι πιθανό να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.
Πηγή: sdna.gr
Μπαρτσελόνα: αναμένεται... κίνηση για τον Λούκας

Οι Καταλανοί εξακολουθούν να αναζητούν παίκτη για την ενίσχυσή τους, αλλά δεν τον βρίσκουν. Οι δύο βασικές επιλογές τους ήταν ο Κεβίν Γκαμεϊρό και ο Λουτσιάνο Βιέτο, αλλά οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως όλα δείχνουν, θα κάνουν αλλαγή φανέλας με τον Γάλλο να καταλήγει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Αργενινό να καταλήγει ως αντάλλαγμα στη Σεβίλλη.

Αυτό το γεγονός αναγκάζει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να στραφούν στην τρίτη λύση που είχαν για την επιθετική γραμμή της ομάδας: τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», ο Λούκας κερδίζει πόντους τις τελευταίες ημέρες και δεν αποκλείεται η κίνηση των «μπλαουγκράνα» να γίνει άμεσα.

Από την μεριά της, η διοίκηση της Λα Κορούνια έχει ξεκαθαρίσει ότι υπολογίζει τον Ισπανό επιθετικό για τη νέα σεζόν, ωστόσο η Μπαρτσελόνα θα πάρει τον παίκτη αν καταβάλει το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι η ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Ντεπορτίβο. Ήδη οι επαφές με τον παίκτη είχαν γίνει πριν από ένα μήνα, αλλά στη συνέχεια «πάγωσαν» καθώς ήρθαν στο προσκήνιο άλλοι ποδοσφαιριστές.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...