Γίνεται…«ασπρόμαυρο» το Άμστερνταμ!

Από thessports.gr: Πέρα από τους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς για «μάχη» προετοιμάζονται και οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που μετά από έξι χρόνια θα βρεθούν εκ νέου στις εξέδρες του Άμστερνταμ Αρένα.
Πηγή: thessports.gr
Γίνεται…«ασπρόμαυρο» το Άμστερνταμ!

Οι φίλοι του «δικεφάλου» έχουν αρχίσει να δίνουν από χθες το δικό τους «χρώμα» στην Ολλανδική πρωτεύουσα, έχοντας ταξιδέψει από την Ελλάδα και τις γύρω χώρες που υπάρχει το στοιχείο των φίλων της ομάδας.

Στο «πέταλο» που φιλοξένησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ Αρένα έχουν «φύγει» 2.000 εισιτήρια από τα 2.500 που δικαιούται, αφού είναι περίοδο διακοπών και αρκετοί φίλοι της ομάδας από τις γύρω χώρες βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές.

Από πλευράς Άγιαξ, η εικόνα των κερκίδων αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν πριν από έξι χρόνια, με τους Ολλανδούς να γεμίζουν το γήπεδο. Τότε το γήπεδο είχε 25.000 κόσμου, ενώ σήμερα θα υπάρχουν περίπου 45.000, από τα 53.000 που χωράει το γήπεδο.

Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι τότε λόγω της χαμηλής ζήτησης είχε ανοίξει μόνο το κάτω διάζωμα της εξέδρας, ενώ σήμερα θα ανοίξει και το πάνω.

Διαβάστε ακόμη...