Αισιοδοξεί για Τσελεπίδη ο Αιγινιακός

Aπό arenafm.gr: Ακόμα έναν παίκτη από τον ΠΑΟΚ, τον δυναμικό στόπερ και αρχηγό της Κ20, Τιμόθεο Τσελεπίδη, θέλει να «δανειστεί» ο Αιγινιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «ARENA PRESS», παρότι για τον παίκτη... ήχησαν «σειρήνες» από Σλοβακία.
Πηγή: arenafm.gr
Αισιοδοξεί για Τσελεπίδη ο Αιγινιακός

Παρότι ο Τσελεπίδης, μαζί με τους Κιόσε και Κούστα, έκανε προπονήσεις με τη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε στη Σλοβακία και ήταν έτοιμος να κλείσει ως δανεικός, η «σφήνα» του Αιγινίου δείχνει να ανατρέπει τα δεδομένα.

Στην ομάδα της Πιερίας είναι αισιόδοξοι ότι άμεσα θα τον ντύσουν στα κυανόλευκα με υποσχετική, όπως συνέβη με τους Πατράλη, Ρανγκέλοφ, Τοπαλίδη, Μπατάεφ, Παντεκίδη (παρέστη και στη χθεσινή πρώτη) και θα συμβεί σύντομα και με τον Γιώργο Κάκκο.

Άλλωστε, διατηρούν άριστες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και μόνιμα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, κυρίως ανάμεσα στον χρηματοδότη Γιάννη Νιώπα με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο από τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αν δε ο Τιμόθεος Τσελεπίδης συνεχίσει στην ομάδα του Περικλή Αμανατίδη και ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο εύκολο να έχει συνέχεια... μάτια «καρφωμένα» πάνω του.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός ξεχωρίζει για το δυναμικό παιχνίδι του, ενώ είχε πολύ ενεργό ρόλο στην Κ20 του ΠΑΟΚ (με περιβραχιόνιο «κάπτεν»).

Διαβάστε ακόμη...