«Δεν φοβάμαι τίποτα για αύριο»

Από thessports.gr: Την ελπίδα του ότι αυριανός αγώνας δεν θα είναι ο σημαντικότερος για την σεζόν του Άγιαξ εξέφρασε ο Πίτερ Μπος στην συνέντευξη τύπου, που τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει να φοβάται τίποτα για αύριο.
Πηγή: thessports.gr
«Δεν φοβάμαι τίποτα για αύριο»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

Για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει το δεύτερο παιχνίδι, ανάλογα με το αυριανό αποτέλεσμα: "Πάντα προσπαθώ να παίζω προσεκτικά. Αν χάσουμε την μπάλα, θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα γίνεται για παράδειγμα".

Για τον Σερέρο: "Παίζει στους νέους του Άγιαξ, δεν ήταν δική μου επιλογή να μην μπει στην ομάδα αυτή τη στιγμή...".

Για το λόγο που επέλεξε να προπονηθεί νωρίς η ομάδα του: "Διάλεξα το απόγευμα για να μην υπάρχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ της προπόνησης και του αγώνα. Είναι λίγο αργά ο αγώνας, οπότε επέλεξα να προπονηθούμε τώρα".

Για τα φιλικά που έδωσε η ομάδα του: "Έχω καλή αίσθηση για τους αγώνες αυτούς, γιατί προσπαθήσαμε να πιέσουμε τους αντιπάλους μας. Είχαμε διάφορες ευκαιρίες. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, δεν υπάρχει ιδανικός αγώνας. Αύριο θα είμαι ικανοποιημένος όταν κερδίσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το πόσο διαφορετικό ποδόσφαιρο θα παίξει ο Άγιαξ: "Ελπίζω ότι αυτός δε θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή μας λείπει ο Μπαζούρ, έχουμε άλλον έναν που θα κοιτάξουμε αν θα τον βάλουμε να παίξει ή όχι. Είναι ο πρώτος μας αγώνας και είναι θαυμάσια η αίσθηση, το περιμέναμε καιρό αυτό το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε τις 4 τελευταίες εβδομάδες για αυτό".

Για τον Μίλικ: "Πέρυσι έπαιξε σε πολλούς αγώνες και θα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας. Θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στην ομάδα, μεσολαβούν άλλες οκτώ ημέρες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει... Θα τον δούμε και στις επόμενες προπονήσεις".

Για το δεύτερο παιχνίδι: "Απόφαση θα παρθεί την επόμενη ομάδα για το πως θα παίξουμε. Αν το αποτέλεσμα αύριο είναι θετικό, θα πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Εγώ ασχολούμαι μόνο με το αύριο, σε αυτό έχουμε αφοσιωθεί και αυτό με απασχολεί αυτή τη στιγμή".

Για τις επιλογές του αύριο: "Ψάχνω να βρω μία ισορροπία τώρα, έχουμε τον Μπαζούρ που έχει κάποια προβλήματα, θα κοιτάξω να βρω πρώτα μία σιγουριά. Μου λείπουν δύο παιδιά και μετά θα κοιτάξω τι θα ακολουθήσει".

Για τον Βέστερμαν: "Δεν είναι τόσο καλή η φόρμα του τώρα, του λείπει μία εβδομάδα προπονήσεων, αύριο θα κοιτάξω αν θα τον βάλω να παίξει ή όχι".

Για το αν φοβάται κάτι ενόψει του αυριανού αγώνα: "Δε φοβάμαι τίποτα...".

Διαβάστε ακόμη...