Σάχοφ-Μάτος τον… απέκλεισαν

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την μάχη με τον Άγιαξ το βράδυ της Τρίτης (26/7), στην Amsterdam Arena στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Σάχοφ-Μάτος τον… απέκλεισαν

Aπό τους παίκτες του Δικεφάλου, που ταξίδεψαν στην Ολλανδία, αυτοί που έχουν τις πιο πρόσφατες... μνήμες από αναμετρήσεις με τον «Αίαντα», είναι ο Εβγέν Σάχοφ και ο Λέο Μάτος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ, όταν φορούσαν την φανέλα της Ντνίπρο, στην φάση των «16» του Europa League, της σεζόν 2014/2015, αποκλείοντας τον στην ξέφρενη πορεία της ουκρανικής ομάδα μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου του 2015, η Ντνίπρο υποδέχθηκε τον «Αίαντα» στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου, με τον Ρομάν Ζοζούλια να βάζει σε θέση... οδηγού τους Ουκρανούς, με το γκολ που πέτυχε στο 30′. Σε αυτό το ματς ο Λέο Μάτος, ήταν εκτός αποστολής, ενώ ο Εβγέν Σάχοφ, πρόλαβε να αγωνιστεί για 8 λεπτά, αντικαθιστώντας τον Εβγέν Κονοπλιάνκα στο 82′ της αναμέτρησης.

Στις 19 Μαρτίυ του 2015, πραγματοποιήθηκε ο επαναληπτικός στο Amsterdam Arena, με την Ντνίπρο παρά την ήττα της με 2-1, να πανηγυρίζει την πρόκριση στα προημιτελικά, χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Κονοπλιάνκα στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Λέο Μάτος αγωνίστηκε και στα 120′ που διήρκεσε το παιχνίδι, ενώ ο Εβγέν Σάχοφ, πέρασε ως αλλαγή στο 85′ της αναμέτρησης στην θέση του Ρομάν Μπεζούς.

Διαβάστε ακόμη...