Το φλερτ Νάπολι-Μίλικ και στο βάθος… ΠΑΟΚ

Από sport-fm.gr: Η Νάπολι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ένας εκ των υποψηφίων είναι ο Αρκάντιους Μίλικ του Άγιαξ. Πώς μπορεί να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ από την υπόθεση.
Πηγή: sport-fm.gr
Το φλερτ Νάπολι-Μίλικ και στο βάθος… ΠΑΟΚ

Το μεταγραφικό μπαμ του φετινού καλοκαιριού –μέχρι το επόμενο- είναι αναμφίβολα η μετακίνηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν από τη Νάπολι στη Γιουβέντους με 94,7 εκατ. ευρώ. Οι «παρτενοπέι» πλέον ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Αργεντίνου φορ και φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αρκάντιους Μίλικ.

Ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ εντυπωσίασε με τις περσινές του εμφανίσεις, έχοντας 24 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του «Αίαντα». Η συνέχεια για τον 22χρονο επιθετικό ήταν ανάλογη, αφού ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Πολωνίας στο πρόσφατο Euro.

Ο προπονητής της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να προσφέρει 20 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ για την απόκτηση του διεθνή Πολωνού φορ.

Πώς εμπλέκεται όμως ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση; Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την Τρίτη τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και πιθανή μεταγραφή του Μίλικ θα αύξανε της ελπίδες του «Δικέφαλου του Βορρά» για πρόκριση, αφού ο Πολωνός είναι το βαρύ όνομα των ήδη αποδυναμωμένων Ολλανδών και χωρίς αυτόν χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους.

Διαβάστε ακόμη...