Περέιρα ή Γιαννούλης για την 25η θέση

Από sport24.gr: Ο Βλάνταν Ίβιτς αποφασίζει αύριο (25/07) για την τελευταία θέση στη λίστα που δηλώθηκε στην UEFA για τα ματς με τον Άγιαξ και δύσκολα θα καταλήξει στην επιλογή του Φερνάντο Βαρέλα.
Πηγή: sport24.gr
Περέιρα ή Γιαννούλης για την 25η θέση

Μία εκκρεμότητα υπάρχει στη λίστα του ΠΑΟΚ για τα ματς με Άγιαξ (ουσιαστικά για τη ρεβάνς της Τούμπας, καθώς για το παιχνίδι στην Ολλανδία έχει ήδη βγει αποστολή αποτελούμενη από 21 παίκτες, χωρίς τον ανέτοιμο Κάνιας και τους πιτσιρικαδες Πούγγουρα και Δημητριάδη).

Όπως είναι γνωστό από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο ΠΑΟΚ έχει δηλώσει 24 παίκτες και έχει αφήσει μία θέση κενή, την οποία έχει το δικαίωμα να συμπληρώσει μέχρι και 24 ώρες πριν το πρώτο ματς.

Αυτό έγινε γιατί ο Βλάνταν Ίβιτς θέλησε να δει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος ήρθε από τη Στεάουα κουβαλώντας ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως όλα δείχνουν, δύσκολα ο 29χρονος αμυντικός θα δηλωθεί στη λίστα της UEFA από τον Σέρβο τεχνικό, αφού η σκέψη που κυριαρχεί είναι ότι δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει τώρα και καλό είναι να αφοσιωθεί στη δουλειά για να είναι έτοιμος στο επόμενο ζευγάρι αγώνων στη φάση των πλέι οφ (είτε του Champions League αν προκριθεί ο ΠΑΟΚ επί του Άγιαξ, είτε του Europa League).

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις υποψήφιοι, με τους δύο να έχουν σαφές προβάδισμα και να δημιουργούν πονοκέφαλο στον Σέρβο τεχνικό.

Πρόκειται για τους Φακούντο Περέιρα, Δημήτρη Γιαννούλη (δεν μπορεί να δηλωθεί σε λίστα Β γιατί δεν είχε δύο συνεχόμενα χρόνια στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ από τα 15 του χρόνια μέχρι σήμερα) και Νίκο Κοροβέση.

Οι δύο πρώτοι έχουν σαφώς περισσότερες πιθανότητες, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν δηλωμένοι μόνο δύο φορ (Αθανασιάδης, Κουλούρης) και ένας αριστερός μπακ (Λέοβατς), ενώ στη θέση του Κοροβέση, στα άκρα της επίθεσης υπάρχουν τέσσερις παίκτες (Τζάλμα, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Ζάιρο).

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Βλάνταν Ίβιτς είναι αυτός που καλείται αύριο να πάρει την τελική απόφαση.

Διαβάστε ακόμη...