Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ

Από inpaok.com: Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει καταστρώσει ήδη τα σχέδια του για την σπουδαία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ

Οι «ασπρόμαυροι», ετοιμάζονται για μια μεγάλη μάχη, γνωρίζοντας πάντα πως υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας μέσα στην Τούμπα και ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν απόλυτη συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο, διότι στη σκακιέρα που θα στηθεί τη Τρίτη το βράδυ, οποιαδήποτε στιγμή αδυναμίας μπορεί να κοστίσει στον Δικέφαλο.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ωστόσο σύμφωνα με όσα έδειξε ο Βλάνταν Ίβιτς στις τελευταίες προπονήσεις, είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί απέναντι στον «Αίαντα», με τον Παναγιώτη Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Τζαβέλλα–Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας και τους Λέοβατς–Μάτος στα άκρα αυτής.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Γκόικο Τσίμιροτ με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και τον Εβγέν Σάχοφ. Στα άκρα της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Τζάλμα Κάμπος, με τον Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ στην κορυφή της θα παίξει ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Διαβάστε ακόμη...