ΠΑΟΚ και Σάμπο καμία επαφή

Από inpaok.com: Κανένα σημείο επαφής δεν βρίσκουν ως τώρα ΠΑΟΚ και Σάμπο. Η σχέση του Λούμπος Μίχελ και του Σλοβακου ποδοσφαιριστή φαίνεται να οδηγείτε στα άκρα και φυσικά η αιτία είναι η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚ και Σάμπο καμία επαφή

Όπως αποκαλύψαμε εδώ και ημέρες ο Σάμπο αρνήθηκε να πάει στο Ισραήλ, παρόλο που όπως αναφέρουν στα Ιεροσόλυμα, υπέγραψε προσύμφωνο. Ο μέσος του Δικεφάλου, σύμφωνα με πληροφορίες ναι μεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι αλλά μόνο ως δανεικός και για αυτό τελικά είπε όχι στο deal διότι η συμφωνία μεταξύ του Δικεφάλου και της Μπεϊτάρ, αφορούσε δανεισμό με ρήτρα αγοράς τα 400.000 ευρώ.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Σάμπο δεν το γνώριζε αυτό όταν υπέγραφε ή υπέγραψε το προσύμφωνο (αν όντως υπάρχει τέτοιο) αλλά στην συνέχεια άλλαξε γνώμη. Σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι που ο ποδοσφαιριστής δημιούργησε αυτή την πολύπλοκη πλέον κατάσταση, ενώ ο Σάμπο βρίσκεται ακόμη στην Θεσσαλονίκη κάνοντας προπόνηση στην Τούμπα με τους υπόλοιπους κομμένους αναμένοντας και αυτός να υπάρξει μία άλλη λύση.

Διαβάστε ακόμη...