Δεν προλαβαίνει ο Κάνιας…

Από thessports.gr: Κάποιες θεωρητικές ελπίδες υπήρχαν εξαρχής, αλλά φαίνεται πως ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα το ρισκάρει με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας...
Πηγή: thessports.gr
Δεν προλαβαίνει ο Κάνιας…

Ο Ισπανός χαφ, που είναι το βαρύ χαρτί του προπονητή του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή, όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά στο πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ, που θα γίνει την Τρίτη στο Άμστερνταμ. O Kάνιας μπήκε αργά στην προετοιμασία, δεν πρόλαβε να καλύψει το χαμένο έδαφος, ουσιαστικά δεν υπολογίζεται για την Τρίτη και "παίζεται" αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή στην ρεβάνς της Τούμπας.

Ο 29χρονος χαφ, έπαιξε για ένα 20λεπτο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά έδειξε πως δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο κι έτσι ο Ίβιτς αναμένεται να τον αφήσει εκτός αποστολής από το Άμστερνταμ, για να του δώσει την ευκαιρία να δουλέψει το τριήμερο στη Θεσσαλονίκη σε φουλ ρυθμούς, με στόχο να καλύψει όσο χαμένο έδαφος μπορεί και να είναι μάχιμος την άλλη Τετάρτη, για να παίξει έστω ως αλλαγή.

Είναι ξεκάθαρο ότι για τον Ίβιτς ο Κάνιας είναι η πρώτη επιλογή στα αμυντικά χαφ, ποντάρει πάρα πολλά σ΄ αυτόν, αλλά την Τρίτη στο Άμστερνταμ, πρέπει να βρει άλλες λύσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει κόντρα στο Άγιαξ με το 4-2-3-1, το οποίο έχει επιλέξει ο Ίβιτς, και τα δύο αμυντικά χαφ, θα είναι εκτός απροόπτου, ο Τσίμιροτ με τον Σάκχοφ.

Ο Ουκρανός, είχε δοκιμαστεί στο φιλικό με την Τβέντε και ως "δεκάρι" για 45 λεπτά, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο αυτό και ο Ίβιτς θα τον διατηρήσει αμυντικό χαφ, με εναλλακτικές επιλογές τον Χαρίση και τον Τζιόλη.

Σε ότι αφορά τον παίκτη, που θα παίξει πίσω από τον φόρ, στον άξονα, εδώ υπάρχουν ερωτηματικά.

Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα υπήρχε αμφιβολία για τον Μπίσεσβαρ, αλλά ο Ολλανδός έδειξε και κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, ότι δεν μπορεί για την ώρα να παίξει σε υψηλό τέμπο, το οποίο αναμένεται να επιδιώξει ο Άγιαξ.

Ο Μπίσεσβαρ υπολογίζεται για τουλάχιστο ένα ημίχρονο, ο Πέλκας είναι σε καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης και ο Ίβιτς καλείται να διαλέξει...

Διαβάστε ακόμη...