«Τινάζει» την… μπάνκα με Λούκας

Από inpaok.com: Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK το Σάββατο , τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμφωνία της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με την Σεβίλλη, για την μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ στους Ανδαλουσιάνους.
Πηγή: inpaok.com
«Τινάζει» την… μπάνκα με Λούκας

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός, αποτελεί επιθυμία του τεχνικού της κατόχου του Europa League, Χόρχε Σαμπάολι, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, να δείχνει την προτίμηση του στην Σεβίλλη, με την προοπτική της συμμετοχής στο Champions League.

Οι Ισπανοί μιλούν για συμφωνία της «Ντέπορ», με την ομάδα από την Ανδαλουσία, για το ποσό των 15 εκ. ευρώ, ενώ την Κυριακή, υπάρχουν αναφορές και για συμφωνία του Λούκας με την Σεβίλλη.

Φυσικά όλα αυτά μόνο ασυγκίνητο δεν αφήνουν τον Δικέφαλο, καθώς στην συμφωνία του περσινού καλοκαιριού για την παραχώρηση του Λούκας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φρόντισαν να διατηρήσουν το 30% των δικαιωμάτων του.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal της Λα Κορούνια με την Σεβίλλη στα 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε οι «ασπρόμαυροι», θα βάλουν στα ταμεία το ποσό των 4,5 εκ. ευρώ.

Αν δε συνυπολογίσει κανείς και το 1,5 εκατομμύριο που έδωσε στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος της Γαλικίας πέρσι το καλοκαίρι για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, τότε ο Δικέφαλος θα έχει καρπωθεί από τον Λούκας το ποσό των 6 εκ. ευρώ!

Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο ποσό που θα έχουν βάλει στα ταμεία τους οι «ασπρόμαυροι», από παραχώρηση παίκτη, ξεπερνώντας τα ποσά που έλαβαν για τις πωλήσεις των Βιεϊρίνια και Μακ...

Διαβάστε ακόμη...