«Δεν ξέρω πού θα αγωνιστώ»

Από inpaok.com: Ο Έρικ Σάμπο, άφησε στα... κρύα του λουτρού την Μπεϊτάρ, καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στα Ιεροσόλυμα, παρά τα όσα προέκυπταν από το Ισραήλ για συμφωνία του παίκτη με τους «κιτρινόμαυρους».
Πηγή: inpaok.com
«Δεν ξέρω πού θα αγωνιστώ»

Σύμφωνα όμως με τα ισραηλινά ΜΜΕ, η άνθρωποι της Μπεϊτάρ, δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του 24χρονου χαφ του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα, ο σύλλογος από τα Ιεροσόλυμα, έβαλε... μέσο, ζητώντας από τον Εγιάλ Γκολάς, να μιλήσει στον Σάμπο και να τον πείσει να υπογράψει στην Μπεϊτάρ.

Ο ίδιο ο Σάμπο, ωστόσο δείχνει ανένδοτος να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ, μιλώντας εκ νέου για ένα τέτοιο ενδεχόμενο ξεκαθάρισε: «Δεν γνωρίζω που θα αγωνίζομαι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι προσπαθούν να με αναγκάσουν να πάω κάπου που δεν θα με πληρώνουν»...

Aπό την πλευρά της η πρόεδρος της Μπεϊτάρ, Ελί Ταμπίμπ, δεν δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Σάμπο, ανοίγοντας νέο κύκλο επαφών με τον ΠΑΟΚ και τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...