Στα άδυτα του «Άμστερνταμ Αρένα» (vids)

Από metrosport.gr: Δείτε videos από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το βράδυ της 26ης Ιουλίου το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Στα άδυτα του «Άμστερνταμ Αρένα» (vids)

Μπήκαμε στα αποδυτήρια που θα καθίσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ πριν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Πρόκειται για καινούργιους χώρους, οι οποίοι παραδόθηκαν μόλις πριν από τρείς μήνες προς χρήση και προορίζονται για τους παίκτες της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας. Ο ΠΑΟΚ επί της ουσίας «ανοίγει» την αυλαία καθώς θα αντιμετωπίσει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζον τον Αίαντα.

Οι εγκαταστάσεις είναι ολοκαίνουργιες και ανήκουν στους νέους χώρους που προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα στα ενδότερα του μεγαλοπρεπούς σταδίου. Επισκεφθήκαμε όμως και τα αποδυτήρια των παικτών του Αγιαξ. Εκεί, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι Ολλανδοί έδωσαν βάρος στην λεπτομέρεια. Κάθε βασικός παίκτης έχει τον δικό του χώρο με το επώνυμό του και ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου μπορεί να βάζει τα προσωπικά του αντικείμενα και να το κλειδώνει χρησιμοποιώντας τον κωδικό της επιθυμίας του.

Τηλεόραση touch screen

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία που καταγράψαμε, είναι πως στο κέντρο των αποδυτηρίων του Αγιαξ είναι τοποθετημένη μία τηλεόραση 55 ιντσών, η οποία είναι υψηλής τεχνολογίας, touch screen. Ο Πέτερ ΜπΟς, προπονητής του Αγιαξ μπορεί να κάνει την ανάλυσή του για τους αγώνες της ομάδας του στους παίκτες, μεγεθύνοντας με τα χέρια του τις εικόνες που θέλει να δείξει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Μπορεί επίσης με απλές κινήσεις των χεριών του να παγώσει στην οθόνη μία επίμαχη φάση για να εξηγήσει κάτι περισσότερο. Η πολυτέλεια με λίγα λόγια δεν λείπει από τα αποδυτήρια του Αίαντα, όπου στην οροφή φαίνεται το σήμα της Ολλανδικής ομάδας.

Η θύρα που θα φιλοξενήσει τους ΠΑΟΚτσήδες

Με τον φωτογραφικό φακό του metrosport.gr καταγράψαμε και εικόνες από την θύρα στην οποία θα καθίσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Όπως μας εξηγούσαν οι εκπρόσωποι του Άγιαξ, ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 2000 φιλάθλους. Μπορεί να μεγαλώσει βεβαίως η κερκίδα των φιλοξενούμενων οπαδών, υπάρχει πρόνοια από τους επιτελείς του Άγιαξ και ευελιξία για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, ανάλογα με την ζήτηση που υπάρχει. Οι τελικές λεπτομέρειες για την ομαλή πρόσβαση των φίλων του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ θα καθοριστούν και στις συσκέψεις που θα γίνουν ανάμεσα στους επιτελείς των δύο ομάδων και τους εκπροσώπους της UEFA.

Δείτε σε video τα αποδυτήρια του Αγιαξ

Η κερκίδα όπου θα φιλοξενηθούν οι ΠΑΟΚτσήδες

Μία γενικότερη όψη του γηπέδου

Διαβάστε ακόμη...