Χωρίς Βαρέλα στην Ολλανδία

Από novasports.gr:Δύσκολα θα δώσει το «παρών» στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο Φερνάντο Βαρέλα.
Πηγή: novasports.gr
Χωρίς Βαρέλα στην Ολλανδία

Δύσκολα θα δώσει το «παρών» στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, όμως ο Βλάνταν Ίβιτς δεν τον υπολογίζει για το πρώτο ματς με τους Ολλανδούς, καθώς θέλει πρώτα να μπει στο κλίμα της ομάδας.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους «ασπρόμαυρους», προκειμένου να είναι έτοιμος για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Στις τάξεις του «Δικέφαλου» του Βορρά επικρατεί αισιοδοξία, πως ο παίκτης θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τον «Αίαντα» στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς μέχρι τότε θα έχει ξεπεράσει και το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή όλων στον «Δικέφαλο» του Βορρά στρέφεται στην επικείμενη αναμέτρηση με τους Ολλανδούς, όπου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης στα play off της διοργάνωσης. Ο Ίβιτς έχει ξεκινήσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...