«Χαρούμενος που είμαι εδώ» δηλώνει ο Μακ

Από paokrevolution.net: Στην ιστοσελίδα της Ζενίτ ο Μακ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της ρωσικής ομάδας:
Πηγή: paokrevolution.net
«Χαρούμενος που είμαι εδώ» δηλώνει ο Μακ

«Αισθάνομαι χαρούμενος που είμαι εδώ, σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ρωσίας και της Ευρώπης. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να παίξω μαζί της» για να συνεχίσει: «Ξέρω πολλά από συμπατριώτες μου για την Ζενίτ. Ξέρω ότι η ομάδα θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Σημείωσε ότι ακόμη δεν είχε τη χαρά να μιλήσει με τον Λουτσέσκου ενώ ανέλυσε τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση στην επίθεση. Μου αρέσει να σκοράρω και το παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Θέλω να κερδίσω το Πρωτάθλημα και φυσικά η ομάδα να παίξει ξανά στο CHL από τη στιγμή που φέτος μετέχει στο Europa».

Αναφέρθηκε και στον αγώνα που έδωσε η Σλοβακία απέναντι στην Ρωσία στo Euroκαι πώς πλέον κάποιοι από τους αντιπάλους του σε εκείνη την αναμέτρηση είναι πλέον συμπαίκτες του: «Φυσικά και θυμάμαι εκείνον τον αγώνα. Ηταν τεράστια νίκη για την χώρα μου απέναντι σε μια τόσο ισχυρή ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα τους έχω συμπαίκτες».

Τέλος έστειλε το παρακάτω μήνυμα στους οπαδούς της Ζενίτ: «Θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω και φυσικά ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...