Αυτός ο ΠΑΟΚ, κάνει… κλικ!

Από thessports.gr: Aκόμη δεν έχουμε δει πολλά πράγματα από τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν, σήμερα ο κόσμος θα πάρει μια γεύση στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Τούμπα, αλλά απ΄ ότι φαίνεται, ο κόσμος κάτι... μυρίζει.
Πηγή: thessports.gr
Αυτός ο ΠΑΟΚ, κάνει… κλικ!

Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σίγουρα ένα δέλεαρ, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που ο κόσμος σπεύδει να πάρει εισιτήρια διαρκείας.

Όσοι το κάνουν, σίγουρα περιμένουν κάτι καλό φέτος...

Σήμερα λήγει η προθεσμία για να ανανεώσουν τα διαρκείας τους οι περσινοί κάτοχοι και το ποσοστό ανανέωσης είναι πάρα πολύ καλό.

Πέρσι ο ΠΑΟΚ είχε πουλήσει μόλις 9.103 διαρκείας και μέχρι και χθες, είχαν γίνει γύρω στις 7.000 ανανεώσεις. Σήμερα που είναι η τελευταία μέρα, ο αριθμός μπορεί να φτάσει και τις 8.000.

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έσπασε πέρσι το φράγμα των 7.000 διαρκείας μέσα στα παιχνίδια με την Μπρόντμπι, στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, καταλαβαίνει κανείς ότι με τον ρυθμό, που φεύγουν φέτος το διαρκείας και αν έρθει και μια πρόκριση στα προημιτελική του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πιάσει και νούμερα που θα θυμίζουν το παρελθόν, κινούμενος μεταξύ 12-15 χιλιάδων.

Τα περσινά 9.103 ήταν πάλι καλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι το καλοκαίρι του 2014 πουλήθηκαν μόλις 8.219 εισιτήρια διαρκείας...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...