«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ...»

Από sdna.gr: Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Σταύρου Χαραλαμπίδη, ευχόμενη στον παίκτη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις , εξέδωσε η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής.
Πηγή: sdna.gr
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ...»

Την επιστροφή του Σταύρου Χαραλαμπίδη στον ΠΑΟΚ, ζήτησε ο τεχνικός της Κ20 του «Δικεφάλου του Βορρά» Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Κεραυνού Επισκοπής, τους διαμήνυσε ότι υπολογίζει τον παίκτη εν όψει της νέας σεζόν, καθώς επίσης και ότι είναι ένας εξ αυτών που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας, εξεδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τους «ασπρόμαυρους» για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ μεταξύ άλλων εύχεται στον παίκτη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Σταύρου Χαραλαμπίδη στην ομάδα μας. Ο Σταύρος βοήθησε πολύ στο διάστημα που αγωνίστηκε και ήταν απόλυτα τυπικός στις υποχρεώσεις του. Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός πως επιστρέφει στον ΠΑΟΚ έχοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή του τμήματος υποδομής, Πάμπλο Γκαρσία και ευχόμαστε αυτή να είναι η απαρχή μιας μεγάλης καριέρας για τον δικό μας Σταύρο»

Διαβάστε ακόμη...