Ανοιχτό το θέμα Κάτσε

Απο inpaok.com : Νέος κύκλος συζητήσεων με τον εκπρόσωπο του Εργκους Κάτσε αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: inpaok.com
Ανοιχτό το θέμα Κάτσε

Πληροφορίες του INPAOK αναφέρουν ότι μετά την επαφή που έγινε στην Γερμανία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν για ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού μέσου (το ισχύον συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017), χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι δυο πλευρές εξετάζουν και το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη με δεδομένο ότι υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλβανού μέσου.

Ο Κάτσε εξετάζει τις προτάσεις που έχει στη διάθεση του ο εκπρόσωπος του, αναμένοντας την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ανανέωση συμβολαίου. Πρόταση που αν δεν κατατεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, πιθανότατα θα σημάνει και την αποχώρηση του παίκτη από την Τούμπα.

Η άδεια του Κάτσε ολοκληρώθηκε και από την Τετάρτη θα συμμετέχει στις προπονήσεις του Δικεφάλου, χωρίς κανείς τη δεδομένη χρονική στιγμή να μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα, μέχρι πότε θα αποτελεί μέλος της ομάδας και του ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...