Οι ήττες σκόρπισαν πανικό και αμφισβήτηση στον Αγιαξ

Από metrosport.gr: Οι απανωτές ήττες του Αγιαξ στα φιλικά, συν το ότι θα απουσιάσουν πρωτοκλασάτοι παίκτες στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, έφεραν προβληματισμό στον «Αίαντα»
Πηγή: metrosport.gr
Οι ήττες σκόρπισαν πανικό και αμφισβήτηση στον Αγιαξ

Οι απανωτές ήττες του Αγιαξ στα φιλικά παιχνίδια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα είναι διαθέσιμοι κάποιοι πρωτοκλασάτοι παίκτες, έχουν φέρει "πανικό" στις τάξεις της ολλανδικής ομάδας.

Ο προπονητής του Αίαντα, Πέτερ Μποζ, ήδη έχει αρχίσει να αμφισβητείται γιατί ακόμη δεν έχει καταφέρει να περάσει στην ομάδα την φιλοσοφία του, ενώ πλησιάζουν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της σεζόν.

Ο Μποζ είχε δηλώσει ότι θα χρειαστεί συνολικά δύο χρόνια για να βάλει την σφραγίδα του στον Αγιαξ, όμως, στις τάξεις του Αίαντα θέλουν, παράλληλα, αποτελέσματα ώστε να μην χαθεί η επόμενη χρονιά.

Βασικές απουσίες στο πρώτο ματς με ΠΑΟΚ

Ο Αγιαξ θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 26 Ιουλίου χωρίς κάποιους από τους βασικότατους ποδοσφαιριστές του. Εκτός από τον Μίλικ, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές δεν θα είναι έτοιμος, ούτε ο νεοαποκτηθείς Γερμανός στόπερ, Χάικο Βέστερμαν, αλλά ούτε και ο Κολομβιανός επιθετικός, Ματέο Κασιέρα, θα έχουν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα για να προσφέρουν για 90 λεπτά. Επίσης ο Ντάβιντσον Σάντσεζ έχει μπροστά του τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Νάπολι επιμένει για Μίλικ

Μπορεί επίσημα ο Αγιαξ την περασμένη εβδομάδα να έκανε σαφές ότι έχει συμφωνήσει με τον Αρεκ Μίλικ ώστε ο Πολωνός να μην αναχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από το Αμστερνταμ, ωστόσο, οι "σειρήνες" συνεχίζουν να ηχούν στα αυτιά του ταλαντούχου στράικερ.

Σύμφωνα με Gazzetta dello η Νάπολι δεν πτοείται και είναι διατεθειμένη να προσφέρει πολλά χρήματα στον Αίαντα για την απόκτησή του, εφόσον, τελικά, ο Ιγκουαίν μεταγραφεί στην Γιουβέντους.

Εάν η Νάπολι βάλει στα ταμεία της όπως λέγεται 94 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Αργεντινού τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα τινάξει την μπάνκα για να αποκτήσει τον Μίλικ.

Φυσικά για τον Πολωνό επιθετικό δεν ενδιαφέρεται μόνο η Νάπολι και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να μπουν στο παιχνίδι της απόκτησής του κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...