«Υπέγραψε αλλά δεν ήρθε!»

Από inpaok.com: Όπως σας ενημέρωσε νωρίς το πρωί της Τρίτης το INPAOK, ο Έρικ Σάμπο, έκανες τους επιτελείς της Μπεϊτάρ να... περιμένουν, καθώς τελικά δεν ταξίδεψε για το Ισραήλ, παραμένοντας στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: inpaok.com
«Υπέγραψε αλλά δεν ήρθε!»

Η επιβεβαίωση έρχεται από τα ΜΜΕ του Ισραήλ, τα οποία αναφέρουν ότι ο Σλοβάκος μέσος, την τελευταία στιγμή ακύρωσε την άφιξη του στα Ιεροσόλυμα, με την υπόθεση του να βρίσκεται πλέον στον «αέρα».

Η ιστοσελίδα «sport1.maariv.co.il«, μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του εκπροσώπου του 24χρονου χαφ, Κάρολ Κσόντο, ο οποίος ανέφερε λακωνικά... «Δεν θα έρθει στο Ισραήλ».

Οι Ισραηλινοί, αναφέρουν πως ο Σάμπο κάνει... δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την μετακίνηση του στην Μπεϊτάρ, καθώς φέρεται να προτιμά την προοπτική του δανεισμού στην Στεάουα Βουκουρεστίου, ως μέρος της συμφωνίας του Δικεφάλου με την ρουμανική ομάδα, για την μετακίνηση του Φερνάντο Βαρέλα.

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις εκπροσώπου της ομάδας από τα Ιεροσόλυμα, ο οποίος επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον Σάμπο, αλλά και το ότι τον περίμεναν αργά το βράδυ της Δευτέρας...

«Ο Έρικ έχει υπογράψει συμβόλαιο με εμάς. Είναι αλήθεια ότι τον περιμέναμε την Δευτέρα, αλλά τελικά δεν ήρθε. Αυτό που εμείς γνωρίζουμε για την υπόθεση είναι θέμα χρόνου, για να ολοκληρωθεί και τελικά να έρθει εδώ. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να έρθει σε εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της Μπεϊτάρ.

Διαβάστε ακόμη...