Στη Ρωσία αύριο (19/7) ο Μακ

Από inpaok.com: Το τελευταίο επεισόδιο του μίνι-σήριαλ της μεταγραφής του Ρόμπερτ Μακ στη Ζενίτ αναμένεται να παιχθεί αύριο (19/7), όταν και ο 26χρονος παίκτης θα ταξιδέψει στη Ρωσία.
Πηγή: inpaok.com
Στη Ρωσία αύριο (19/7) ο Μακ

Μετά τη διήμερη παραμονή του στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της Άντερλεχτ, ο Μακ επέστρεψε σήμερα (18/7) στην πατρίδα του για μερικές ώρες και αύριο είναι προγραμματισμένο να βρεθεί στην Αγία Πετρούπολη, μαζί με τον μάνατζερ του, για να πέσουν οι υπογραφές. Πριν από αυτό, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα ανακοινωθεί από ρώσικη ομάδα. Το συμβόλαιο του, όπως σας έχει ενημερώσει από το μεσημέρι το INPAOK (δείτε ΕΔΩ), θα είναι τετραετές ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα έχουν... 7ψηφιο νούμερο, χωρίς να περιλαμβάνονται τα πλούσια μπόνους που θα υπάρχουν.

Να σημειωθεί ότι αυτός που ήθελε περισσότερο να γίνει αυτή η μεταγραφή ήταν ο προπονητής της Ζενίτ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος είχε προσωπική άποψη για τον παίκτη. Σημαντική όμως ήταν και η συνεισφορά του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος «έτρεξε» όλη τη διαδικασία, προκειμένου να βγει ωφελημένος και ο ΠΑΟΚ, που θα καρπωθεί τελικά περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Ζενίτ ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία της στην Ελβετία, δίνοντας ένα τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τη γαλλική Μονακό. Στη συνέχεια, θα επιστρέψει στη βάση της καθώς το προσεχές Σάββατο (23/7) υπάρχει το Σούπερ Καπ Ρωσίας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ μια βδομάδα μετά θα ξεκινήσει το ρώσικο πρωτάθλημα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...