Προχωρά με Σάιμπερτ, μπερδεύεται με Τέπιτς

Από basketplus.gr: H αλήθεια είναι ότι ένας μίνι εγκλωβισμός υπάρχει στον ΠΑΟΚ και έχει να κάνει με το ότι ο Μιλένκο Τέπιτς εξακολουθεί να μην παίρνει απόφαση για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Και έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα λίγο χρόνο να τον περιμένει. Έστω και αν δεν δεσμεύεται πλέον.
Πηγή: basketplus.gr
Προχωρά με Σάιμπερτ, μπερδεύεται με Τέπιτς

Που είναι ο εγκλωβισμός; Στο Παλατάκι φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον Τζόρνταν Σάιμπερτ για την θέση «2» (με λίγη καλή θέληση και σε χαμηλά σχήματα παίζει και στο «3» αλλά με το μειονέκτημα του ύψους). Αρέσει ως καλός σουτέρ και ως προσιτός οικονομικά. Δεν μπορούν να κάνουν όμως τώρα κάτι για τον κόμπο γκαρντ που θέλουν (για αυτή την θέση προορίζεται ο Τζος Χάγκινς του Αρκάνσας). Και γιατί εκκρεμεί ο Τέπιτς και γιατί μένει κενή μια βασική θέση στη 4άδα του ροτέισον στους ψηλούς. Εκεί ελπίζουν στον Γλυνιαδάκη που απέρριψε το Ρέθυμνο, αλλά ακόμα υπάρχει ανοικτό το θέμα της ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια οι συνδυασμοί Ελλήνων ξένων δημιουργούν ένα ενδιαφέρον σταυρόλεξο στον ΠΑΟΚ που φυσικά θα είχε περισσότερες σταθερές για να προχωρήσει σε αυτούς τους συνδυασμούς αν ο Τέπιτς είχε δώσει στίγμα. Ναι η όχι...

Οι οψιόν με τον Σάιμπερτ στο ρόστερ...

Xρειάζεται κόμπο γκαρντ (Τζος Χάγκινς, η θα προσπαθήσει και για τον ακρινό Κατσίβελη) και δύο ψηλούς (Γλυνιαδάκης η ξένος σε πρώτη φάση και Τσαϊρέλης που έχει σχέση με το τι θα κάνουν Ολυμπιακός Καββαδάς) για 5άδα ροτέισον, χρειάζεται και έναν Έλληνα προς το «3» (υπολογίζεται ο Δέδας, εκτός και αν γίνει έκπληξη με Πελεκάνο).

Όλα αυτά με τον Τέπιτς στο ρόστερ. Χωρίς αυτόν; Μένει η απαίτηση για δύο ψηλούς, χρειάζεται πάλι κόμπο αλλά και δύο παίκτες στο "3", "3-2".

Ο ΠΑΟΚ με τον Σάιμπερτ να θεωρείται πιθανή προσθήκη, από την ξένη αγορά μπορεί να προσθέσει έναν κοινοτικό και έναν Αμερικανό. Προφανώς και το πρόβλημα είναι ότι η Ελληνική αγορά πλέον δεν μπορεί να καλύψει τον Δικέφαλο που έχασε δύο θέσεις στις επιλογές, ενώ έρχονται με οικονομική φόρα από την Α2 Προμηθέας και Κύμη.

Διαβάστε ακόμη...