Το δίλημμα μετά τον Μακ

Από inpaok.com: Με δεδομένο ότι από την πώληση του Ρόμπερτ Μακ (στην Ζενίτ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις) τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ενισχυθούν με ποσό που θα ξεπεράσει τα 3.500.000 ευρώ, το δίλλημα που απασχολεί τους υπευθύνους είναι αν θα αποκτηθεί εξτρέμ ή δεκάρι.
Πηγή: inpaok.com
Το δίλημμα μετά τον Μακ

Το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου το θεωρώ δεδομένο, οπότε η συζήτηση γίνεται για τα άκρα και τον άξονα. Συζήτηση που ξεκίνησε μεταξύ Μίχελ και Ιβιτς στην Ολλανδία και θα συνεχιστεί στην Ελλάδα.

Η ομάδα παρουσιάζει πληρότητα στα άκρα με Τζάλμα, Ζάιρο, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Κοροβέση και Μπίσεσβαρ εφόσον παραστεί ανάγκη να μετακινηθεί από τον άξονα στα άκρα ο Ολλανδός. Για να προχωρήσει στην απόκτηση εξτρέμ θα πρέπει να ληφθεί η απόφαση να δοθεί δανεικός ή να παραχωρηθεί ο Ζάιρο.

Με Μπίσεσβαρ και Πέλκα ο Δικέφαλος παρουσιάζει πληρότητα (κατά την εκτίμηση πάντα Μίχελ και Ιβιτς) και στον άξονα. Αν αποκτηθεί κι άλλο δεκάρι θα περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος που θα πάρει ο Πέλκας και θα πρέπει να αναζητηθεί θέση στα άκρα για τον Μπίσεσβαρ.

Δεδομένο θεωρήστε επίσης ότι, στην Τούμπα δεν θα βιαστούν να πάρουν απόφαση για την επόμενη κίνηση. Θα πάρουν χρόνο μέχρι να καταλήξουν στην επιλογή τους που θα έχει άμεση συνάρτηση με την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στα παιχνίδια με τους Ολλανδούς. Ακόμα κι αν προχωρήσει άμεσα ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση ενός παίκτη, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στους αγώνες με τον Αγιαξ.

Το ρόστερ για τους αγώνες του γ΄ προκριματικού γύρου (καλώς ή κακώς) έκλεισε. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προστεθεί σ΄ αυτό και ο Βαρέλα που όπως εξελίσσεται η κατάσταση, δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Αμστερνταμ στις 26 Ιουλίου. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από δω και πέρα. Πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση που δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να «τραβήξει» μέχρι το τέλος Αυγούστου. Τότε παρουσιάζονται και μεγαλύτερες ευκαιρίες.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...