Νέος πρόεδρος της Super League o Γιώργος Στράτος

Από soccerplus.gr: Νέος πρόεδρος στην Super League εξελέγη ομόφωνα ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης, Γιώργος Στράτος, με την θητεία του να ειναι διετής, ενω αναπληρωτής πρόεδρος θα ειναι ο Χρήστος Δάρας
Πηγή: soccerplus.gr
Νέος πρόεδρος της Super League o Γιώργος Στράτος

Η ανακοίνωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης κ. Γιώργος Στράτος εξελέγη ομοφώνως νέος πρόεδρος της Super League, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2016. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Χρήστος Δάρας.

To παρασκήνιο της εκλογής

Ο 55χρόνος δικηγόρος που διαδέχθηκε στην Ξάνθη τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον Παναθηναϊκό επι εποχής του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενω έχει περάσει και από άλλες καίριες θέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως φαίνεται στηρίχθηκε τόσο από την άτυπη «συμμαχία» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, καθώς και αρκετές από τις μικρές και μικρομεσαίες ΠΑΕ ( Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα), αλλά και από τον Ολυμπιακό

Ο δε Ολυμπιακός έκανε κάποιες κρούσεις για άλλο πρόσωπα, οι οποίες ωστόσο δεν καρποφόρησαν ενω επίσης κάποια στιγμή ακούστηκε το όνομα του Β. Γκαγκάτση, ο οποίος θα στηριζόταν από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναικό αλλά μετά την έκδοση της απόφασης της "κάρτας υγείας" η πιθανή υποψηφιότητα του κάηκε.

Τελικά ο Ολυμπιακός συναίνεσε στην υποψηφιότητα Στράτου προκειμένου να μην φανεί ο συνεταιρισμός διχασμένος και να περάσει το επίπλαστο μήνυμα της ενότητα στις διεκδικήσεις που θα έχει πρωτίστως με την NOVA.

Η άλλη πρόταση που υπήρχε ήταν για τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, ωστοσο ο κ. Κωστούλας δεν θέλησε να συμμετάσχει για προσωπικούς λόγους (βεβαρημένο ωράριο κλπ).

Θoλό τοπίο με την Nova

Διαταραγμένες είναι οι σχεσεις της NOVA με την Super League, μάλιστα το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο όπως είναι γνωστό ζητά μείωση των ομάδων σε 14 την περίοδο 2017-18 και σε 12 την περίοδο 2018-19, καθώς και την διεξαγωγή των πλέι οφ της φετινής σεζόν, με τη συμμετοχή και του πρώτου της βαθμολογίας, ώστε να αναδεικνύεται με αυτό τον τρόπο ο πρωταθλητής ετοιμάζεται, να μην μεταδώσει την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα προειδοποιεί με μείωση στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη λίγκα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μπορεί να φτάσει και σε μείωση της τάξης του 20%!

Διαβάστε ακόμη...