Δεν υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ένα μήνα πριν ξεκινήσει η φετινή Superleague, έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, οι πρώτες αποδόσεις μακροχρόνιου στοιχηματισμού για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο.
Πηγή: inpaok.com
Δεν υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ

Τα πάντα βέβαια ακόμα είναι ρευστά για την επερχόμενη διοργάνωση, καθώς δεν έχει αποφασιστεί πόσοι θα υποβιβαστούν, αν θα υπάρχουν play off για τον πρωταθλητή, ενώ όλα είναι στον "αέρα" αναφορικά με την ΕΠΟ και τη διαιτησία.

Παρόλα αυτά, οι ξένες εταιρίες θεωρούν σταθερά πρώτο φαβορί τον Ολυμπιακό, ενώ μάλλον έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα, όντας τέταρτος σε απόδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2016-17.

Οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρονται στο 1.45 για να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές, δεύτερο φαβορί είναι η ΑΕΚ με απόδοση γύρω στο 5.50-6.00, και ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 8 και ο ΠΑΟΚ με 9 μονάδες!

Από εκεί και πέρα βέβαια, ακολουθεί το... χάος με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει απόδοση 100, τον Ατρόμητο 400 και σχεδόν τις μισές ομάδες της Superleague με 1.000 μονάδες...

Διαβάστε ακόμη...