«Ομάδα με πάθος ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: ΠΑΟΚ και Άγιαξ, θα τεθούν αντιμέτωποι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με φόντο την πρόκριση στα play off της προκριματικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Πηγή: inpaok.com
«Ομάδα με πάθος ο ΠΑΟΚ»

Ένας παίκτης που... συνδέει της δύο ομάδες, είναι ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος φόρεσε τις φανέλες τόσο του «Αίαντα» όσο και του Δικεφάλου.

Ο έμπειρος μέσος, που πλέον αγωνίζεται στην Γκρόνιγκεν, μίλησε εκ νέου σε ολλανδική ιστοσελίδα, για την αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με τον σύλλογο του Άμστερνταμ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χέντβιγκες Μαντούρο:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πάθος και πολύ συμπαγής στην άμυνα, επιπλέον διαθέτει πολύ γρήγορους παίκτες στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής», ανέφερε αρχικά.

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Είναι ένας τύπος που θέλει να παίξει οργανωμένο ποδόσφαιρο. Επιθετικό παιχνίδι με γρήγορα εξτρέμ».

Για την ομάδα του Δικεφάλου: «Ο ΠΑΟΚ, διαθέτει παίκτες που αγωνίζονται με πάθος, όπως είδαμε και στην προετοιμασία, που κέρδισαν την Μπριζ και την Τβέντε με 2-0.

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, διεθνής με την εθνική Σλοβακίας. Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός, ενώ διαθέτει και του Πέλκα και Κάτσε, παίκτες με πολύ ταλέντο και εξαιρετική τεχνική».

Για την... μάχη με τον Άγιαξ: «Οι Έλληνες παίκτες παίζουν με πάθος και αυτό είναι που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί τους. Το αποτέλεσμα για αυτούς είναι ιερό, το παιχνίδι δεν πρέπει να χάνεται. Αυτή είναι η διαφορά τους με την Ολλανδία και το... μειονέκτημα του Άγιαξ».

Διαβάστε ακόμη...