Έγινε το κέφι των παικτών!

Από inpaok.com: Η κλήρωση με τον Αγιαξ ήταν επιθυμία των περισσοτέρων παικτών του ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα με την δυναμικότητα των αντιπάλων οι παίκτες του Δικεφάλου ήθελαν την Ολλανδική ομάδα λόγω ονόματος και ιστορίας. Μάλιστα υποστήριζαν ότι είναι άλλη η αίγλη να παίξεις κόντρα στον Αγιαξ και διαφορετική απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες που υπήρχαν στο γκρουπ.
Πηγή: inpaok.com
Έγινε το κέφι των παικτών!

Σχεδόν κανείς δεν ήθελε την Σαχτάρ και την Φενέρμπαχτσε. Τους Ουκρανούς λόγω δυναμικότητας και τους Τούρκους λόγω ασφάλειας. Η Κωνσταντινούπολη είναι στο μάτι του κυκλώνα το τελευταίο διάστημα και το γεγονός αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών του Δικεφάλου στην Ολλανδία. Δεύτερη επιλογή με κριτήριο το όνομα του αντιπάλου ήταν η Αντερλεχτ.

Το κέφι τους έγινε. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει μοναδική ευκαιρία με δεδομένη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ολλανδική ομάδα, να πετύχει την πρόκριση του στα play off του Champions League και να σπάσει την δυσμενή παράδοση που τον στοιχειώνει με τις Ολλανδικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο Αγιαξ δεν είναι η ομάδα φόβητρο με το ρόστερ που διαθέτει και σίγουρα δεν είναι η ομάδα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ το 2010. Σαφώς και πρόκειται για ομάδα που εμπνέει σεβασμό αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με το όνομα και την ιστορία δεν κερδίζονται οι αγώνες. Κάτι που πρέπει να αποτελέσει οδηγό της σκέψης παικτών και τεχνικής ηγεσίας για τα δυο παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...